divendres, 7 de maig del 2010

El científic Stephen Hawking alerta sobre els perills del contacte amb extraterrestres

-Per el professor és “racional” assumir que hi ha vida fora de la Terra
-Adverteix de que els “aliens” arribaran al nostre planeta en busca de recursos
-Compara la arribada d’extraterrestres amb el descobriment d’Amèrica




El científic britànic i astrofísic, Stephen Hawking, ha afirmat en una sèrie televisiva per el canal de televisió “Discovery Channel” que els extraterrestres “casi segurament existeixen” encara que aconsella que els humans evitin mantenir el contacte amb ells.

El professor ha assegurat que és “perfectament racional” assumir vida inteligent en altres llocs, encara que avisa de que els “aliens” possiblement vindran a la Terra per proveir-se de recursos i llavors marxaran.

“Alguns extraterrestres evolucionats podrien haver-se convertit en nòmades i tenir intenció de colonitzar els planetes als que arribaran”

Per ell, si els extraterrestres visitaran la Terra el resultat seria mot similar a quan Cristóbal Colón va arribar a Amèrica, una trobada en la qual els natius del continent americà no van ser els més beneficiats.

Així, el professor pensa que en el lloc de tractar de comunicar-se activament amb éssers alienígenes els humans haurien de fer tot el possible per evitar el contacte.
Segons explica la BBC,, en el passat s’han enviat sondes al espai amb informació sobre el planeta Terra i dels éssers humans. A més, s’han llançat a l’Univers transmissions radials, amb l’esperança de que siguin captades per alguna civilització alienígena.

Hawking acaba dient: “Per el meu cervell matemàtic només els números me fan creure que l’existència dels extraterrestres és perfectament possible. El gran repte és predir quina forma tindrien aquests extraterrestres”, assegura el científic britànic, encara que suposa que, probablement, la major part de la vida en altres racons de l’univers consistirà en simples microbis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada